Estrena de “Nous horitzons”

Estrena de “Nous horitzons”

El passat 23 de maig de 2021 el Clarinetista Lluís Casanova, juntament amb el percussionista Jaume Yelo i la cobla Montgrins, tots ells sota la direcció de Jordi Molina, van estrenar "Nous horitzons" - fantasia per a clarinet, cobla i percussió. L'obra havia resultat finalista en el quart "premi composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins 2020". A causa de la pandèmia produïda per el COVID-19 el concert d'estrena i entrega de premis s'ha demorat fins aquest 2021. El concert va tenir lloc al pati de la fàbrica Rogelio Rojo de…

Surt a la venda el CD 11+1

Ja es troba a la venda el CD 11+1 "Les ombres d'ahir són la llum del present", que inclou 11 sardanes d'Esteve Palet Ribas (pare) i una d'Esteve Palet Mir (fill) interpretades per la cobla "Principal de la Bisbal" sota la direcció de Francesc Cassú. El podeu adquirir per 15€a l'Ateneu Bar de Banyoles i a qualsevol actuació de la Principal. Per cert, moltes gràcies Albert Maroto per unes fotos genials!
11+1 “Les ombres d’ahir són la llum del present”

11+1 “Les ombres d’ahir són la llum del present”

El passat mes de març, la família Palet es va tancar a l’estudi 44.1 de Vilablareix amb la cobla “Principal de la Bisbal” per tal d’enregistrar un disc de sardanes. El CD titulat “11+1, Les ombres d’ahir són la llum del present” inclourà onze sardanes d’Esteve Palet Ribas (pare) i una d’Esteve Palet Mir (fill). Actualment estem treballant en les feines de postproducció i esperem que ben aviat podem anunciar la seva sortida al mercat.