“Variacions elegíaques” d’Esteve Palet

Dins el marc de la “Setmana de l’Ateneu 2014” va tenir lloc a l’Ateneu de Banyoles una activitat dedicada a fer arribar a les noves generacions, la figura del músic i compositor Manel Saderra i Puigferrer. Per concloure aquesta activitat dos joves músics de l’escola la Natàlia Menció i l’Arnau Gran (piano a 4 mans) van estrenar les “Variacions elegíaques” d’Esteve Palet. L’obra consta de sis variacions sobre un tema extret de la sardana “Una rosella” del mestre Puigferrer.

Aquest article té 1 comentari

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>