El 2007 Esteve Palet Mir obté el premi més important fins al moment en la seva carrera compositiva. La seva obra per a orquestra sinfónica “Eclipsi” és reconeguda amb el premi “Joaquín Rodrigo” inclós en els premis “Villa de Madrid 2007”. Va rebre el guardó de mans d’Alberto Ruiz Gallardón (alcalde de Madrid) i Alicia Moreno (regidora de l’Àrea de Govern de les Arts). Alguns dels premiats en aquella edició foren entre d’altres: Francisco Arturo Bort (composició per a banda sinfónica), Tamara Rojo (interpretació de dança) o Teresa Nieto (coreografia de dança).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>