PROTESTA!, (cinc peces per a mezzo i piano sobre poemes de Lluís Casamitjana)

1r premi en el “1r concurs de composició vocal Amics del Liceu 2006”. L’obra fou estrenada per Anna Tobella (veu) i Àlex Ramírez (piano) a l’Ateneu Barcelonès.

HACIA EL CAER LA NOCHE…, (sextet)

Premi “Francisco Guerrero Marín” en el “Premio Jóvenes Compositores Fundación Autor – CDMC 2007”. L’obra fou estrenada per l’ensemble “Taller Sonoro” sota la direcció de Guillermo Martínez, a l’”Auditorio 400” del “Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía” de Madrid.

ECLIPSI, (orquestra sinfónica)

Premi “Joaquín Rodrigo” en els premis “Villa de Madrid 2007”. L’obra fou estrenada per la ORCAM (Orquesta y Coro de la Comunidad de Madrid) sota la direcció de Enrique Arturo Diemecke a l’”Auditorio Nacional de Música” de Madrid.

GLORIA IN EXCELSIS DEO, (cor mixt)

Premi de composició coral “Juan Bautista Comes” Segorbe 2019. (Pendent d’estrena a causa de la pandèmia produïda per  el COVID-19)

MÖNLIK, (cobla i percussió)

Premi “Autor Jove” en el “XVIIIè certamen Ceret – Banyoles 2002”. L’obra fou estrenada per la cobla “Selvatana” sota la direcció de Jesús Santaliestra al pavelló de la Draga de Banyoles.

RAPSÒDIA PER A PIANO COBLA I PERCUSSIÓ,

Premi “Manel Saderra i Puigferrer” en el “XXè certamen Ceret – Banyoles 2004”. L’obra fou estrenada per el pianista Lluís Gonzàlez i la cobla “Principal de la Bisbal” sota la direcció de Francesc Cassú al pavelló de la Draga de Banyoles.

ALS JUNCANS,

2n premi en el “XXIè certamen Ceret – Banyoles 2005”. La sardana fou estrenada per la cobla “Mil·lenària” a Ceret.

SALVADORIANA,

Accèssit en el “XIVè certamen Ciutat de Mollet de sardanes i música per a cobla”. La sardana fou estrenada per la cobla “Jovenívola de Sabadell” sota la direcció de Joan Lluís Moraleda a Mollet del Vallès.

EL PUIGMAL, 

3r premi en el “XXVè certamen Ceret – Banyoles 2009”. La sardana fou estrenada per la cobla “Mil·lenària” a Ceret.

NOUS HORITZONS (fantasia per a clarinet cobla i percussió), 

Finalista del premi de composició de música per a cobla “Masquefa i Montgrins 2020″. Estrenada per el clarinetista Lluís Casanova, el percussionista Jaume Yelo i la cobla “Montgrins” sota la direcció de Jordi Molina al pati de la fàbrica Rogelio Rojo de Masquefa.