Banyoles, 1981

Fill d’una família de músics, rep els seus primers estudis musicals de la mà del seu pare, fins que als set anys entra a l’Escola Municipal de Música de Banyoles. Posteriorment accedèix al Conservatori Isaac Albéniz de Girona, on estudia harmonia, contrapunt, fuga i composició amb Miquel Sunyer, piano amb Mª Àngels Alabert i flauta de bec amb Francesc Xavier Delgado. Més endavant continua els seus estudis al Conservatori Superior de Música del Liceu, on es gradua amb els títols superiors de solfeig, piano y composició sota el mestratge de Stanislav i Irina Potxekine (piano) i Benet Casablancas (composició).

Ha participat activament en diferents cursos de perfeccionament, on ha tingut l’oportunitat de conèixer i rebre consells de reconeguts músics com: el quartet Arditti,  Jonathan Harvey, Luis de Pablo, Kaija Saariaho, Friedrich Cerha, Joan Albert Amargós, Hèctor Parra i Ramón Humet entre d’altres.

Com a compositor ha escrit per a tot tipus d’agrupacions des de piano sol, peces corals, orquestra sinfónica i diferents grups de cambra.

Calen destacar les obres:

  • Eclipsi, (orquestra sinfónica) premi “Joaquín Rodrigo” en els premis “Villa de Madrid 2007”
  • Hacia el caer de la noche…, (sextet) premi “Francisco Guerrero Marín” en el “Premio Jóvenes Compositores – Fundación Autor 2007”
  • Protesta!, (cinc cançons per a mezzo i piano) 1r premi en el “1r concurs de composició vocal Amics del Liceu 2006”

També ha desenvolupat la seva carrera compositiva en el camp de la música per a cobla on destaquen:

  • Rapsòdia per a piano, cobla y percussió, premi “Manel Saderra i Puigferrer” en el “XXè certamen Ceret – Banyoles 2004”.
  • Als Juncans (sardana) 2n premi en el “XXIè certamen Ceret – Banyoles 2005”.
  • El Puigmal (sardana) 3r premi en el “XXVè certamen Ceret – Banyoles 2009”.

Fou compositor en residència la temporada 2007/08 del cicle “JIC” (joves intèrprets catalans) organitzat per “La porta Clàssica” a l’”Auditori” de Barcelona.

Actualment combina l’activitat com a compositor amb la pedagògica a l’Escola Municipal de Música de Banyoles.