GIRONA XXI vol.2 ÍNDIA – CATALUNYA

En aquest CD es pot escoltar l’obra “Concertino per a violí i orquestra de cordes”. Encàrreg del projecte Girona XXI i dedicada al violinista Joan Orpella. Fou gravat per la pròpia orquestra de Girona XXI, amb Oriol Orpella al violí solista i sota la direcció de Manel Valdivieso. El CD està editat per Columna Música.

AVENTURA’T AMB LA SARDANA

Aquí es pot escoltar la sardana “Feliços 25”. Encàrreg de l’agrupació de trobades sardanistes infantils de les comarques gironines en celebració del seu 25è aniversari. Està gravat per la cobla “Ciutat de Girona” sota la direcció de Marcel Sabater.

L’ENCÍS DEL RIPOLLÈS

En aquest doble CD dedicat a diversos paratges del Ripollès, s’hi troba la sardana “El Puigmal” (3r premi en el “XXVè certamen Ceret – Banyoles 2009”). El cd fou una iniciativa de l’agrupació sardanista de Ripoll i està gravat per la cobla “Ciutat de Girona” sota la direcció de Marcel Sabater.

HOMENATGE A LA CINTA MERAVELLA

En aquest peculiar CD, iniciativa de l’entitat d’esplai juvenil “Ei, gent!” de Banyoles, hi ha dues versions de la sardana “Oh, quina tristor!”, una cantada i una instrumental. La sardana fou un encàrreg de la mateixa entitat “Ei, gent!” i el cd gravat per la cobla “La principal de Cassà”.

UN TOMB PER LA SARDANA

Aquí hi ha una versió més de la sardana “Oh, quina tristor” en aquest cas instrumental. El CD que és un petit recull de sardanes de tots els temps, des de principis del segle XX fins a l’actualitat, fou una iniciativa de “La principal de Cassà” i està gravat per la mateixa cobla.

SARDANES PER AL MÓN

S’hi poden escoltar els arranjaments que vaig fer de les sardanes: “La festa de sant Martirià” de Conrad Saló i “La santa espina” d’Enric Morera. El CD, iniciativa de Metalquimia, S.A., està gravat per “La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya” sota la direcció de Francesc Cassú i Carles Coll.

INOBLIDABLES EN CONCERT

S’hi troba l’orquestració de “Postal de Nova York” de Xavier Montsalvatge. El CD, iniciativa de Metalquimia, S.A,, està gravat per “La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya” sota la direcció de Francesc Cassú i Carles Coll.

AMB CATALUNYA AL COR

Hi col·laboro amb “Barcelona olímpica”, una adaptació i instrumentació en record de la Barcelona del 92, que inclou com a temes principals: l’”Himne olímpic” d’Spiro Samara, “Amics per sempre” d’Andrew Lloyd Webber i “Barcelona” de Freddy Mercury. El CD, iniciativa de Metalquimia, S.A,, està gravat per “La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya” sota la direcció de Francesc Cassú i Carles Coll.

 

MÚSICA EDITADA

“Concertino per a violí i orquestra de cordes”. Encàrreg del projecte Girona XXI. Editat per “La mà de guido”.

“Protesta!” cinc peces per a mezzo i piano sobre poemes de Lluís Casamitjana. 1r premi en el “Ir concurs de composició vocal “Amics del Liceu”. Editat per l’editorial “Boileau”.

“Gloria in Excelsis Deo”. Premi de composició coral “Juan Bautista Comes” Segorbe 2019. Editat per l’editorial “Piles”.